"Mijn rol als coach is niet om de oplossing aan te dragen, maar om jou inzichten te geven
en je eigen probleemoplossend vermogen te stimuleren"

 

- Werkervaring:

  Sinds 2002 werkzaam in de hulpverlening 

  en afgestudeerd als maatschappelijk werker

 

- Voltooide opleidingen:

   Multi Energetisch Essentietherapeut (MEE)

   Neuro Emotionele Integratie (NEI) 

- Diverse cursussen waaronder intuïtieve en

  spirituele ontwikkeling

Over mij

Een jaar of zes geleden begon mijn reis.

 

Onze oudste zoon (destijds 2,5 jaar oud) ging opeens heel erg reageren op ieder geluid van zijn broertje. Dit reageren bestond met name uit kort en hard schreeuwen. Het werd steeds heftiger. Alles hadden we voor ons gevoel al geprobeerd: aanspreken, corrigeren en straffen (op de gang zetten). Onze frustratie werd groter en hij keek ons steeds twijfelend aan, alsof hij wilde aangeven dat hij er niets aan kon doen. Wij ouders werden er moedeloos van.

Via via kwamen we terecht bij een gepensioneerde kinderpsychiater, een man met veel ervaring. Maar alles wat hij op papier schreef, herkenden wij gewoonweg niet en het voelde ook niet goed. Zijn advies was om verder onderzoek te laten doen.

Uiteindelijk besloten we toch ons gevoel te volgen en kwamen we in contact met een NEI coach. Binnen één consult was de blokkade opgeheven en was het gedrag gestopt. Het voelde voor ons echt als een wonder! Sindsdien zijn de broertjes beste vriendjes. En vanaf dat moment was mijn interesse in het energetisch werk gewekt!

Voor mij houdt energetisch werk in dat je als coach aandacht hebt voor het emotionele, het mentale, het fysieke en het spirituele stukje van de mens. Door heel ons wezen stroomt energie en daar waar een blokkade ontstaat, kan deze energie niet meer vrij doorstromen, waardoor we emotionele en/of fysieke klachten kunnen krijgen.

Het is mijn missie om mensen te coachen om de verbinding met zichzelf weer te herstellen, zodat iedereen zijn of haar missie gaat leven, vanuit vertrouwen en kracht! Ieder mens is uniek en ieder mens heeft dit in zich. Dus jij ook!

                                                                     Praktijk Ralf Groenveld is gevestigd in de Gemeente Meerssen, Zuid-Limburg

                                                                                                                                     © 2018